![Pomidorki cherry nadziewane pastą z tuńczyka](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2013-09/pomidorki-cherry1.jpg)
Pomidorki cherry nadziewane pastą z tuńczyka
![](/cache/a32x32/files/users/batongwse2.jpg)
Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: Sylwester
Użyte składniki: ryby i owoce morza,
Zawiera: jajka, ryba i owoce morza
Składniki:
tuńczyk w oleju - 1 opakowanie
ogórek konserwowy - 1 szt.
jajko na twardo - 1 szt.
pieprz trochę
sól trochę
Dodatkowe informacje:
Podawać na półmisku udekorowanym sałatą.Autor przepisu: Helena Staszyńska.
Przepis dodany w ramach Konkursu Bakaliowego Bio Planet.
Sposób przygotowania:
Jajko na twardo i ogórek pokroić w kostkę. Tuńczyka odsączyć z oleju i rozdrobnić widelcem dodać do jajka z ogórkiem. Następnie dodać majonez , wszystko doprawić solą i pieprzem. Całość wymieszać.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.