![Pasta noworoczna](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2013-09/smaker-300x300.jpg)
Pasta noworoczna
![](/cache/a32x32/files/users/batongwse2.jpg)
Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: Sylwester
Użyte składniki: ryby i owoce morza
Zawiera: gluten, jajka, mięso, orzechy wszystkie, pszenica, wieprzowina, ryba i owoce morza
Składniki:
tuńczyk w oleju - 1 szt.
orzechy włoskie BIO - 2 garści
jabłko - 1 szt.
cebula czerwona - 1 szt.
majonez - 5 ml
pietruszka - 1 pęk
oliwki - 1 garść
bagietka - 1 szt.
Dodatkowe informacje:
Pastą smarujemy bagietkę. Ozdabiamy oliwkami, orzechami i pietruszką.Autor przepisu: katebra.
Przepis dodany w ramach Konkursu Bakaliowego Bio Planet.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.