![Razowe ciastka śliwkowe](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2013-09/DSCF13561-1024x682.jpg)
Razowe ciastka śliwkowe
![](/cache/a32x32/files/users/batongwse2.jpg)
Rodzaj posiłku: desery, przystawki i przekąski
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: dla dzieci, Sylwester, Wigilia
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: gluten, jajka, orzechy wszystkie, pszenica, orkisz
Składniki:
mąka pszenna razowa BIO - 1 szklanka
śliwki suszone BIO - 300 g
orzechy włoskie BIO - 1 garść
olej nierafinowany - 1 łyżeczka
kamień winny - 1 łyżeczka
inulina - 2 łyżeczki
cukier wanilinowy - 1 opakowanie
sól - 1 szczypta
Dodatkowe informacje:
Podawać wystudzone do kawy, lub herbaty, lub jako energetyczną przekąskę.Sposób przygotowania:
Smacznego!
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.