![Zimowe warzywa z płatkami](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2013-09/115-photo-main.jpg)
Zimowe warzywa z płatkami
![](/cache/a32x32/files/users/batongwse2.jpg)
Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: na zimę (rozgrzewające)
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: gluten, cytrusy, żyto
Składniki:
cebula - 1 szt.
buraki - 1 szt.
szpinak kilka listków
płatki żytnie BIO - 1 szklanka
sól - 1 szczypta
imbir świeży - 1 kawałek
cytryna - 1 szt.
ziele angielskie - 1 szczypta
olej rzepakowy extra virgin BIO kilka kropel
Dodatkowe informacje:
Podawać w miseczkach, serwując z surówką z kiszonej kapusty.Sposób przygotowania:
Smacznego!
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.