![Naleśniki orkiszowe z awokado](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2013-09/77-photo-main.jpg)
Naleśniki orkiszowe z awokado
![](/cache/a32x32/files/users/batongwse2.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, śniadanie
Kuchnia (region): śródziemnomorska, włoska
Specjalne: na zimę (rozgrzewające)
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, orzechy wszystkie, orkisz, nabiał krowi
Składniki:
mleko - 250 ml
woda gazowana - 250 ml
jaja ekologiczne BIO - 1 szt.
sól - 1 szczypta
awokado - 2 szt.
papryczka jalapeno - 1 szt.
olej lniany BIO kilka kropel
mięta trochę
pieprz - 1 szczypta
ser biały trochę
orzechy nerkowca BIO trochę
Dodatkowe informacje:
Serwujemy na podłużnych talerzach z sałataką z pomidorów.Sposób przygotowania:
Smacznego!
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.