Penne z sosem pomidorowo-grzybowym
gotujwstylueko.plRodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): chińska, śródziemnomorska
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: gluten, soja, grzyby, pszenica
Składniki:
grzyby shiitake - 200 g
pomidory suszone BIO - 150 g
cebula - 2 szt.
pieprz - 1 szczypta
sól - 1 szczypta
rozmaryn - 1 szczypta
estragon - 1 szczypta
majeranek - 1 szczypta
sos tamari lima - 2 łyżki
mąka ryżowa pełnoziarnista BIO - 3-4 łyżki
Dodatkowe informacje:
Podawać z makaronem razowym penne, posypany świeżym majerankim lub tymiankiem oraz startym parmezanem.Sposób przygotowania:
Smacznego!
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.