Chlebek cukiniowy z orzechami i rodzynkami
gotujwstylueko.plRodzaj posiłku: pieczywo, przystawki i przekąski
Kuchnia (region): międzynarodowa
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: gluten, jajka, orzechy wszystkie, pszenica
Składniki:
proszek do pieczenia - 1 łyżeczka
soda oczyszczona - 1/2 łyżeczki
sól - 1/4 łyżeczki
mielony cynamon - 2 łyżeczki
mielona gałka muszkatołowa - 1 szczypta
cukier - 1 szklanka
olej - 1/2 szklanki
ekstrakt z wanilii - 1 łyżeczka
starta cukinia - 1 szklanka
rodzynki - 1/2 szklanki
orzechy włoskie - 1/2 szklanki
Dodatkowe informacje:
Autor przepisu: Andrzej Grummich.Przepis dodany w ramach Konkursu Bakaliowego Bio Planet.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.