![Muffiny orkiszowe z żurawiną](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2013-09/10048017_m.jpg)
Muffiny orkiszowe z żurawiną
![](/cache/a32x32/files/users/batongwse2.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta, desery
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: dla dzieci, Sylwester, Wielkanoc, Wigilia
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: gluten, nabiał, orkisz, nabiał krowi
Składniki:
mleko - 1/2 szklanki
woda - 1/2 szklanki
kamień winny/proszek do pieczenia - 1 łyżka
inulina - 7 łyżek
rodzynki sułtanki BIO - 1 garść
olej - 2 łyżki
goździki mielone - 2 szczypty
Dodatkowe informacje:
Podajemy wystudzone, z dodatkiem syropu klonowego.Sposób przygotowania:
Smacznego
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.