![Kutia](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2013-09/73-photo-main.jpg)
Kutia
![](/cache/a32x32/files/users/batongwse2.jpg)
Rodzaj posiłku: desery
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: miody, gluten, orzechy wszystkie, orkisz
Składniki:
mak niebieski BIO - 1 szklanka
miód płynny - 1 szklanka
rodzynki sułtanki BIO - 1 opakowanie
śliwki BIO - 1 opakowanie
orzechy włoskie BIO - 1 opakowanie
Migdały BIO - 1 opakowanie
Dodatkowe informacje:
Kutię serwujemy schłodzoną przez noc, przystrojoną migdałami i innymi bakaliami.Autor przepisu: kasia_sach.
Przepis dodany w ramach Konkursu Bakaliowego Bio Planet.
Sposób przygotowania:
Smacznego!
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.