![Fasolka po bretońsku](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2013-09/50-photo-main.jpg)
Fasolka po bretońsku
![](/cache/a32x32/files/users/batongwse2.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): polska
Specjalne: na zimę (rozgrzewające)
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: strączkowe, drożdże
Składniki:
cebula - 3 szt.
pulpa pomidorowa alce nero - 3 łyżki
kostka warzywna rapunzel - 2 szt.
pieprz - 1 szczypta
papryka słodka - 1 szczypta
majeranek - 1 szczypta
Dodatkowe informacje:
Serwujemy w miseczkach, posypaną świeżym majerankiem, z pełnoziarnistym pieczywem razowym i ekologicznym masłem.Sposób przygotowania:
Smacznego!
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.