![Bakaliowe kasztanki](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2013-09/DSC05226.jpg)
Bakaliowe kasztanki
![](/cache/a32x32/files/users/batongwse2.jpg)
Rodzaj posiłku: desery
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: dla dzieci
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: gluten, orzechy wszystkie, kakao, pszenica
Składniki:
rodzynki sułtanki BIO - 1/2 szklanki
wiórki kokosowe BIO - 1 szklanka
ciastka - 2 opakowania
herbatniki - 2 opakowania
aromat rumowy - 1/5 butelki
kakao - 3 łyżki
dżem - 1 słoik
Dodatkowe informacje:
Obtoczone w wiórkach kulki wstawiamy do lodówki podajemy na bibułkach.Autor przepisu: Ewa Sidor.
Przepis dodany w ramach Konkursu Bakaliowego Bio Planet.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.