Babeczki renifery Rudolfy
gotujwstylueko.plRodzaj posiłku: ciasta, desery
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: dla dzieci
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, orzechy wszystkie, kakao, orkisz, nabiał krowi
Składniki:
cukier - 1 szklanka
kakao - 3 łyżeczki
mleko - 1 szklanka
proszek do pieczenia - 1 łyżeczka
olej - 1/2 szklanki
żurawina suszona - 100 g
płatki migdałów - 50 g
precelki - 50 g
polewa czekoladowa - 1 opakowanie
Dodatkowe informacje:
Reniferki będą się pięknie prezentowały na dużym białym talerzu lub na piętrowej paterze.Autor przepisu: Dorota Wdowińska-Rozbicka.
Przepis dodany w ramach Konkursu Bakaliowego Bio Planet.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.