![Pierogi z makiem](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2013-09/86-photo-main.jpg)
Pierogi z makiem
![](/cache/a32x32/files/users/batongwse2.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): polska
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: miody, gluten, nabiał, orzechy wszystkie, pszenica, nabiał krowi
Składniki:
bakalie (rodzynki, śliwki, daktyle, morele) BIO - 400 g
orzechy włoskie BIO trochę
skórka pomarańczowa BIO trochę
mąka pszenna typ 550 BIO - 500 g
mleko - 500 ml
sól - 1 szczypta
Dodatkowe informacje:
Podajemy na półmisku polane śmietaną lub masłem, ewentualnie posypane brązowym cukrem trzcinowym Bio Planet.Sposób przygotowania:
Smacznego!
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.