![Ciasteczka orkiszowe](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2013-09/37-photo-main.jpg)
Ciasteczka orkiszowe
![](/cache/a32x32/files/users/batongwse2.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta, desery
Kuchnia (region): polska
Specjalne: dla dzieci, Wielkanoc
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: gluten, jajka, owies, orkisz
Składniki:
płatki owsiane BIO - 1/2 szklanki
otręby orkiszowe BIO - 1 szklanka
rodzynki sułtanki BIO - 1/2 szklanki
żurawina słodzona cukrem trzcinowym BIO - 1/2 szklanki
mąka orkiszowa typ 2000 BIO - 1 szklanka
sok jabłkowy - 1 szklanka
olej słonecznikowy BIO - 1/4 szklanki
cynamon - 1 szczypta
kardamon - 1 szczypta
sól - 1 szczypta
Dodatkowe informacje:
Ciasteczka podawać jako dodatek do kawy lub herbaty.Sposób przygotowania:
Smacznego!
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.