![Fasolka czarna](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2013-09/52-photo-main.jpg)
Fasolka czarna
![](/cache/a32x32/files/users/batongwse2.jpg)
Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Kuchnia (region): indyjska - hinduska
Specjalne: na zimę (rozgrzewające)
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie,
Zawiera: strączkowe, cytrusy
Składniki:
cebula - 1 szt.
czosnek - 1 ząbek
kolendra - 2 łyżeczki
kmin - 1 łyżeczka
sól morska - 1 szczypta
pieprz kajeński - 1 szczypta
sok z cytryny - 1/2 szklanki
Dodatkowe informacje:
Podajemy z ogórkami kiszonymi, lub surówką z kiszonej kapusty.Sposób przygotowania:
Smacznego!
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.