![Sałatka z soczewicą Dupuy](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2013-09/DSCF11992-300x300.jpg)
Sałatka z soczewicą Dupuy
![](/cache/a32x32/files/users/batongwse2.jpg)
Rodzaj posiłku: sałatki
Kuchnia (region): grecka, włoska
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: cytrusy
Składniki:
seler naciowy - 4 kawałki
cukinia - 1/2 szt.
rodzynki BIO trochę
pomidory suszone BIO w oleju - 4 szt.
kiełki brokuła - 1 garść
sok z cytryny - 1 łyżka
pesto bio - 2 łyżki
sól morska - 1 łyżeczka
Dodatkowe informacje:
Podawać jako samodzielne danie, lub dodatek do warzyw.Sposób przygotowania:
Smacznego!
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.