![Pulpeciki warzywno-tuńczykowe](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2013-09/pulpeciki-warzywno-tunczykowe3-300x300.jpg)
Pulpeciki warzywno-tuńczykowe
![](/cache/a32x32/files/users/batongwse2.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): międzynarodowa
Użyte składniki: ryby i owoce morza,
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, pszenica, nabiał krowi, ryba i owoce morza
Składniki:
cebula - 1 szt.
por - 1 szt.
marchew - 1 szt.
jajko - 1 szt.
olej - 1/2 szklanki
mąka - 2 łyżki
masło - 1 łyżka
bułka tarta - 1 łyżka
Dodatkowe informacje:
Podawać na gorąco.Autor przepisu: Helena Staszyńska.
Przepis dodany w ramach Konkursu Bakaliowego Bio Planet.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.