![Deser ryżowy na mleku (Payesh)](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2013-09/122-photo-main.jpg)
Deser ryżowy na mleku (Payesh)
![](/cache/a32x32/files/users/batongwse2.jpg)
Rodzaj posiłku: desery, śniadanie
Kuchnia (region): indyjska - hinduska
Specjalne: dla dzieci
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie,
Zawiera: nabiał, orzechy wszystkie, nabiał krowi
Składniki:
mleko - 2000 ml
kardamon - 1/2 łyżeczki
gałka muszkatałowa - 1/4 łyżeczki
pistacje - 2 łyżki
migdały cięte BIO - 2 łyżki
cukier trzcinowy brązowy BIO - 2 łyżeczki
Dodatkowe informacje:
Podawać udekorowane pistacjami i migdałami.Sposób przygotowania:
Smacznego!
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.