![Ciasto pomarańczowo-migdałowe](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2013-09/pomaranczowe-z-daktylami-1024x682.jpg)
Ciasto pomarańczowo-migdałowe
![](/cache/a32x32/files/users/batongwse2.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta, desery
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: dla dzieci, Sylwester, Wielkanoc, Wigilia
Użyte składniki:
Zawiera: gluten, jajka, orzechy wszystkie, cytrusy, pszenica
Składniki:
jajka Bio - 5 szt.
migdały mielone BIO - 200 g
migdały blanszowane BIO - 1 opakowanie
inulina - 4 łyżki
mąka pszenna typ 550 BIO - 4 łyżki
daktyle BIO - 200 g
cytryna - 1 szt.
sól trochę
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.