![Sałatka zielona 22](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-01/3870-photo-main.jpg)
Sałatka zielona 22
![](/cache/a32x32/files/users/531-avatar-403484349.jpg)
Rodzaj posiłku: sałatki
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Zawiera: ryba i owoce morza
Składniki:
papryka czerwona - 1 szt.
cebula - 1 szt.
pestki słonecznika - 4 łyżki
pestki z dyni - 2 łyżki
rzepa - 1 szt.
Sposób przygotowania:
2. Cebulę obieramy, myjemy i szatkujemy
3. Koperek myjemy i szatkujemy
4. Rzepę obieramy, myjemy i tarkujemy na tarce o dużych oczkach
5. Dodajemy pokrojonego wędzonego łososia oraz pestki ze słonecznika i dyni
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.