![Sałatka zielona 17](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-01/3868-photo-main.jpg)
Sałatka zielona 17
![](/cache/a32x32/files/users/531-avatar-403484349.jpg)
Rodzaj posiłku: sałatki
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Użyte składniki:
Zawiera: jajka
Składniki:
jajka - 2 szt.
kalafior - 1/2 szt.
oliwa z oliwek trochę
Sposób przygotowania:
2. Jajka gotujemy na twardo, obieramy i kroimy w kostkę
3. Kalafiora myjemy, dzielimy na różyczki, obgotowujemy na parze - krótko, maksymalnie 10 minut, tak by był miękko-twardy
4.Kalafiora przekładamy do pozostałych warzyw i posypujemy miętą otartą
5. Polewamy oliwą z oliwek
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.