![Warzywa na parze w sosie żółtym](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-01/3822-photo-main.jpg)
Warzywa na parze w sosie żółtym
![](/cache/a32x32/files/users/531-avatar-403484349.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): międzynarodowa
Użyte składniki:
Składniki:
brokuł - 1/2 szt.
curry - 1 łyżeczka
imbir - 1/2 łyżeczki
olej kokosowy - 1 łyżeczka
cebula - 1/2 szt.
Sposób przygotowania:
2. Cebulę smażymy na oleju kokosowym
3. Dodajemy esencję z ugotowanych na parze warzyw - 2 czerpaki do zupy
4. Zagotowujemy, aż do wrzenia
5. Dodajemy przyprawy
6. Podgrzewamy jeszcze 5 minut
7. Warzywa podajemy polane sosem
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.