![Sałatka zielona 2](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2014-11/3469-photo-main.jpg)
Sałatka zielona 2
![](/cache/a32x32/files/users/531-avatar-403484349.jpg)
Rodzaj posiłku: sałatki
Kuchnia (region): międzynarodowa
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie,
Zawiera: cytrusy
Składniki:
rukola - 3 garści
ogórek - 3 szt.
rzodkiewki - 3 szt.
pestki ze słonecznika - 2 łyżki
olej lniany - 3 łyżki
cytryna - 1/2 szt.
Sposób przygotowania:
2. Ogórki obieramy, myjemy i kroimy w plasterki
3. Rzodkiewkę myjemy i kroimy w plasterki
4. Koperek myjemy i siekamy
5. Warzywa łączymy w misce
6. Pestki słonecznika dodajemy do warzyw
7. Olejem lnianym i sokiem z cytryny polewamy warzywa
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.