![Surówka z kapusty czerwonej](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-03/4511-photo-main.jpg)
Surówka z kapusty czerwonej
![](/cache/a32x32/files/users/531-avatar-403484349.jpg)
Rodzaj posiłku: sałatki
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: miody, cytrusy
Składniki:
sok z cytryny - 1 szt.
ksylitol łyżeczka
miód łyżeczka
Sposób przygotowania:
2. Sok z cytryny, ksylitol, musztardę, miód, sól i pieprz łączymy
3. Tak przygotowanym sosem polewamy po kapuście, mieszamy wszystko dokłądnie i odstawiamy do lodówki - im dłużej się "przegryza" tym lepiej smakuje (minimum 30 minut)
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.