![Ciasteczka dyniowe](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-01/4063-photo-main.jpg)
Ciasteczka dyniowe
![](/cache/a32x32/files/users/531-avatar-403484349.jpg)
Rodzaj posiłku: desery
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: dla dzieci
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: gluten, owies
Składniki:
płatki owsiane - 8 łyżek
siemię lniane - 4 łyżki
pestki ze słonecznika - 4 łyżki
ksylitol - puder - 4 łyżeczki
olej kokosowy do wysmarowania formy trochę
Sposób przygotowania:
2. Do masy dodajemy płatki, siemię lniane, pestki słonecznika, cynamon i ksylitol - puder
3. Wszystko dokładnie mieszamy
4. Pieczemy w 160 stopni C, przez 20-25 minut z termoobiegiem w naczyniu żaroodpornym, wysmarowanym olejem kokosowym
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.