![Sałatka zielona 20](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-01/3869-photo-main.jpg)
Sałatka zielona 20
![](/cache/a32x32/files/users/531-avatar-403484349.jpg)
Rodzaj posiłku: sałatki
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Użyte składniki:
Zawiera: jajka
Składniki:
żółta papryka - 1 szt.
ogórki - 5 szt.
jajko ugotowane na twardo - 2 szt.
cebula - 1/2 szt.
olej lniany trochę
Sposób przygotowania:
2. Paprykę myjemy, kroimy na plasterki
3. Ogórki obieramy, myjemy i kroimy na cieniutkie plasterki
4. Awokado obieramy, myjemy i kroimy w kostkę
5. Cebulę obieramy, myjemy i kroimy w drobną kostkę
6. Jajka kroimy w kostkę
7. Wszystko mieszamy
8. Sałatkę polewamy olejem
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.