![Pieczona gęś w pomidorach na szybko](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2018-08/11806-photo-main.jpg)
Pieczona gęś w pomidorach na szybko
![](/cache/a32x32/files/users/531-avatar-403484349.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: gotuj w stylu eko
Zawiera: mięso
Składniki:
kmin łyżka
rozmaryn - 2 łyżki
olej kokosowy do wysmarowania formy
woda przegotowana
Sposób przygotowania:
Zapiekamy przez 30minut, w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni C z włączonym termoobiegiem
Gdy wierzch mięsa zarumieni się, układamy w naczyniu pomidory i zalewamy je całym sosem z puszki
Całość uzupełniamy wodą przegotowaną z czajnika, tak by zakryć całkowicie mięso i pieczemy 2,5 godziny
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.