![Zupa z kalarepy i fenkułu](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-03/4510-photo-main.jpg)
Zupa z kalarepy i fenkułu
![](/cache/a32x32/files/users/531-avatar-403484349.jpg)
Rodzaj posiłku: zupa
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Zawiera: drożdże
Składniki:
pietruszka - 1 szt.
seler - 1 szt.
fenkuł - 1 szt.
kalarepy - 2 szt.
marchewka - 1 szt.
pieprz i sól do smaku
Sposób przygotowania:
2. Pietruszkę, seler, fenkuł, kalarepę i marchew myjemy, kroimy na kawałki i dodajemy do wywaru
3. Cebulę obieramy, myjemy, szatkujemy i dodajemy do wywaru
4. Zagotowujemy. Zmniejszamy ogień na najmniejszy i gotujemy przez ok. 20 minut
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.