![Zrazy z warzywami](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2014-11/3467-photo-main.jpg)
Zrazy z warzywami
![](/cache/a32x32/files/users/531-avatar-403484349.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): polska
Użyte składniki: bezglutenowe,
Zawiera: mięso, wieprzowina
Składniki:
żółta papryka - 1 szt.
cebula - 1 szt.
ziarna słonecznika - 2 łyżki
sól i pieprz do smaku
olej kokosowy do smażenia trochę
Sposób przygotowania:
2. Dodajemy posiekaną paprykę oraz ziarna słonecznika i dusimy następne 5 minut
3. Doprawiamy do smaku
4. Schab myjemy i rozbijamy tłuczkiem z obu stron
5. Przygotowany farsz nakładamy na płaty mięsa i rolujemy
6. Podsmażamy na gorącym oleju ze wszystkich stron
7. Przekładamy do naczynia żaroodpornego, podlewamy wywarem z warzyw
8. Pieczemy około 45 minut w temp. 200 stopni
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.