![Puree z cieciorki - zamiast ziemniaków](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-03/4660-photo-main.jpg)
Puree z cieciorki - zamiast ziemniaków
![](/cache/a32x32/files/users/531-avatar-403484349.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe
Składniki:
suszone pomidory - 8 szt.
lubczyk - 2 łyżeczki
przyprawa do dań z fasoli, soi i soczewicy bio - 1 łyżeczka
Sposób przygotowania:
2. Zagotowujemy ją w tej samej wodzie w której się moczyła i gotujemy pod przykryciem przez 20 minut
3. Po tym czasie dodajemy pomidory i gotujemy już bez przykrycia
4. Po 10 minutach blendujemy wszystko i nadal gotujemy dodając przyprawy i mieszając
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.