![Rosół bez makaronu](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-03/4662-photo-main.jpg)
Rosół bez makaronu
![](/cache/a32x32/files/users/531-avatar-403484349.jpg)
Rodzaj posiłku: zupa
Kuchnia (region): kresowa, międzynarodowa, polska
Specjalne: dla dzieci
Użyte składniki: bezglutenowe,
Zawiera: mięso, drób
Składniki:
woda - 2 litra
liść laurowy - 6 szt.
jałowiec - 5 szt.
ziarna pieprzu - 8 szt.
pietruszka - 8 szt.
ogromny seler - 1 szt.
cebula - 3 szt.
Sposób przygotowania:
2. Cebule obieramy, myjemy i kroimy w prążki
3. Pietruszki i selera obieramy, myjemy i kroimy na kawałki
4. Zagotowujemy, i zostawiamy na małym ogniu przez 25 minut
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.