![Makaron a la carbonara](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2018-06/11595-photo-main.jpg)
Makaron a la carbonara
![](/cache/a32x32/files/users/531-avatar-403484349.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, orzechy wszystkie, orkisz, nabiał krowi
Składniki:
3 garści orzechów nerkowca
65 g oscypka
5 pomidorków suszonych
2 jajka
1 śmietana
sól i pieprz do smaku
garść listków świeżej bazylii
Sposób przygotowania:
Orzechy nerkowca, oscypka, pomidory, jajka i masło blendujemy i podgrzewamy na woku
Śmietanę i sojośmietanę ubijamy i dodajemy do pozostałych składników
Przyprawiamy, mieszamy z ugotowanym makaronem i bazylią. Podajemy
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.