![Biszkopt bez jajek](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2014-12/3529-photo-main.jpg)
Biszkopt bez jajek
![](/cache/a32x32/files/users/531-avatar-403484349.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: dla dzieci
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie,
Składniki:
mąka kokosowa - 1 szklanka
mąka z amarantusa - 1/2 szklanki
ksylitol - 3/4 szklanki
soda - 1 łyżeczka
oliwa z oliwek - 1/2 szklanki
mleko kokosowe - biała część - 1/2 opakowania
mleko kokosowe - 1 opakowanie
ksylitol waniliowy (czyli ksylitol z wanilią) - 1 łyżeczka
Sposób przygotowania:
2. Miksujemy na jednolitą masę
3. Pieczemy w piekarniku z termoobiegiem, w temperaturze 180 stopni C przez 10 minut, a przez pozostałe 10 minut tylko z podpiekaniem dolnym
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.