![Kotleciki z ciecierzycy](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2021-03/15308-photo-main.jpg)
Kotleciki z ciecierzycy
![](/cache/a32x32/files/users/1040-avatar-1533566911.jpg)
Rodzaj posiłku: lunchbox, przystawki i przekąski
Kuchnia (region): polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: gluten, jajka, pszenica
Składniki:
cebula - 2 szt.
czosnek - 2-3 ząbki
jajko - 1 szt.
kasza manna - 2 łyżki
sól, pieprz do smaku
papryka mielona do smaku
koperek zielony garść
dodatkowo :
kasza kukurydziana do panierki
Sposób przygotowania:
Dodajemy przyprawy sól ,pieprz kumin mielony,paprykę słodką wbijamy jajko wsypujemy kaszę manną i dodajemy koperek u mnie mrożony.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.