![Pasta z makreli z koncentratem](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2021-03/15344-photo-main.jpg)
Pasta z makreli z koncentratem
![](/cache/a32x32/files/users/1040-avatar-1533566911.jpg)
Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski, sałatki, śniadanie
Kuchnia (region): polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko
Zawiera: nabiał, jajka, nabiał krowi, ryba i owoce morza
Składniki:
marchewka - 2 szt.
seler - 1 szt.
korniszony - 2 szt.
jajka ugotowane - 2 szt.
cebula biała - 1 szt.
koperk zielony
papryka słodka mielona do smaku
chilli szczypta
koncentrat pomidorowy - 2 łyżeczki
majonez - 1 łyżeczka
serek kanapkowy - 1 łyżka
Sposób przygotowania:
Jajka ścieramy na tarce albo kroimy w kosteczkę.
Makrelę obieramy z ości rozdrabniamy widelcem. Do makreli dodajemy pokrojoną cebulę, korniszony i jajka, koperek.
Do ryby dodajemy starte warzywa dodajemy sól, pieprz, majonez, chili i paprykę ,serek i koncentrat pomidorowy.
Wymieszać składniki pasty.
Pastę odstawiamy do lodówki aby smaki się przegryzły.
POLECAM!!!
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.