![Roladki drobiowe gotowane](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2021-03/15348-photo-main.jpg)
Roladki drobiowe gotowane
![](/cache/a32x32/files/users/1040-avatar-1533566911.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, lunchbox, przystawki i przekąski
Kuchnia (region): polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, dla dzieci, gotuj w stylu eko
Zawiera: mięso, orzechy wszystkie, drób
Składniki:
farsz:
jabłko - 1 szt.
cebula biała - 1 szt.
żurawina - 2 łyżki
sól , pieprz do smaku
papryka mielona słodka do smaku
Sposób przygotowania:
Mięsko lekko rozbijamy doprawiamy solą i pieprzem nakładamy farsz ,ciasno zwijamy w roladki.
Każdą roladkę zawijamy ciasno w folię spożywczą końcówki związujemy nicią.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.