Kanapki z łososiem
gosia56Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Kuchnia (region): polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko
Zawiera: gluten, nabiał, pszenica, nabiał krowi, ryba i owoce morza
Składniki:
serek śmietankowy - 20 dag
koperek zielony garść
łosos wedzony - 20 dag
Sposób przygotowania:
Bułkę lekko rozchylamy wydrążamy bułki.
Do miseczki dajemy serek koperek i chrzan mieszamy można wstawić do lodówki aby smaki się przegryzły.
Bułkę lekko rozchylamy smarujemy pastą serową na to układamy najlepiej na środek łososia.
Łososia można tez lekko posmarować serkiem.
Zwijamy ciasno i zawijamy w folię spożywczą ciasno wkładamy jeszcze do woreczka i dajemy do lodówki na co najmniej godzinę .
POLECAM
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.