Dip z konopi łuskanej Bio
Kinga BajcarRodzaj posiłku: sosy, śniadanie
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki:
Zawiera: strączkowe
Składniki:
Groszek zielony konserwowy Bio - 1 szklanka
Sos pomidorowy passata Bio - 2 łyżki
Oliwa z oliwek extra Virgin Bio - 1/2 szklanki
Woda przegotowana - 1/4 szklanki
Sól - 2 łyżeczki
Natka pietruszki - 1/2 pęku
Dodatkowe informacje:
Dip możemy podawać z waflami ryżowymi pełnoziarnistymi Bio lub można śmiało nakładać go na pieczywo.Sposób przygotowania:
Groszek konserwowy Bio odcedzamy i płuczemy.
Wszystkie składniki wsadzamy do miksera bądź blendera i miksujemy na jednolitą masę.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.