![Dip z konopi łuskanej Bio](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2014-07/2292-photo-main.jpg)
Dip z konopi łuskanej Bio
![](/cache/a32x32/files/users/33-avatar-735992636.jpg)
Rodzaj posiłku: sosy, śniadanie
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki:
Zawiera: strączkowe
Składniki:
Groszek zielony konserwowy Bio - 1 szklanka
Sos pomidorowy passata Bio - 2 łyżki
Oliwa z oliwek extra Virgin Bio - 1/2 szklanki
Woda przegotowana - 1/4 szklanki
Sól - 2 łyżeczki
Natka pietruszki - 1/2 pęku
Dodatkowe informacje:
Dip możemy podawać z waflami ryżowymi pełnoziarnistymi Bio lub można śmiało nakładać go na pieczywo.Sposób przygotowania:
Groszek konserwowy Bio odcedzamy i płuczemy.
Wszystkie składniki wsadzamy do miksera bądź blendera i miksujemy na jednolitą masę.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.