Menu
  • Jak zacząć
  • Przepisy
  • Artykuły
  • Szefowie kuchni
  • Aktualności
Jak zacząć

Czytaj:

  • FAQ
  • Wprowadzenie
  • Nagrody
  • Użytkownicy
  • Ranking
Przepisy

Czytaj:

  • Najnowsze
  • Najwyżej oceniane
  • Na szybko
  • Wyróżnione
  • Zaawansowane wyszukiwanie
Artykuły

Czytaj:

  • Eko produkty
  • Kulinarne ABC
  • Podróże
  • Eko Styl
  • Eko Producenci
  • Miary i wagi
Szefowie kuchni

Czytaj:

  • Nikita
  • Dorota Rozbicka
  • wegeweda
  • Anita Zegadło Od A do Z ugotujesz
  • Iwona Kuczer
  • Barbara Strużyna
  • Magdalena Nagler - foodmania
Aktualności

Czytaj:

  • Magazyn Gotuj w stylu eko.pl
  • Prenumerata
  • Gdzie dostać magazyn?
  • Konkursy!
Logowanie Rejestracja
  • Jak zacząć

    Czytaj:

    • FAQ
    • Wprowadzenie
    • Nagrody
    • Użytkownicy
    • Ranking
  • Przepisy

    Czytaj:

    • Najnowsze
    • Najwyżej oceniane
    • Na szybko
    • Wyróżnione
    • Zaawansowane wyszukiwanie
  • Artykuły

    Czytaj:

    • Eko produkty
    • Kulinarne ABC
    • Podróże
    • Eko Styl
    • Eko Producenci
    • Miary i wagi
  • Szefowie kuchni

    Czytaj:

    • Nikita
    • Dorota Rozbicka
    • wegeweda
    • Anita Zegadło Od A do Z ugotujesz
    • Iwona Kuczer
    • Barbara Strużyna
    • Magdalena Nagler - foodmania
  • Aktualności

    Czytaj:

    • Magazyn Gotuj w stylu eko.pl
    • Prenumerata
    • Gdzie dostać magazyn?
    • Konkursy!
  • Otwórz wyszukiwarkę artykułów i przepisów
    Zamknij wyszukiwarkę artykułów i przepisów
Następny
  • Czy wiesz, że... w dobie walki z zalewającym nas plastikiem powstają wielorazowe naczynia ze skrobi kukurydzianej takie jak kubki, talerzyki, miseczki, pojemniki na lunch, a także sztućce i słomki. Mimo tego, że wyglądają jak plastikowe, rozkładają się w glebie lub kompoście od 1 roku do 3 lat! Plastik do pełnego rozłożenia potrzebuje aż 450 lat i zmienia się w drobne cząsteczki plastyku! Poza tym naczynia z kukurydzy są bezpieczne, wolne od BPA, ftalanów czy PCV.
  • Czy wiesz, że... nasiona szczypiorku przechowywane w temperaturze -20 st. C mogą kiełkować nawet po 6 latach.
  • Czy wiesz, że... acai rosną na palmach, zebrane w grona. Mają ogromną pestkę, która stanowi ok. 90% owocu, dlatego zazwyczaj w sklepie znajdziemy sam sproszkowany miąższ lub w postaci soku w butelce.
  • Czy wiesz, że... herbatkę z czystka mogą pić dzieci już od trzeciego miesiąca życia. Wzmacnia odporność i nie powoduje skutków ubocznych. Można ja wprowadzić jako drugą lub trzecią herbatkę w diecie dziecka.
  • Czy wiesz, że... kiedy masz zły humor, sięgnij po banana. Naukowcy twierdzą, że banany poprawiają humor i dowodzą, że jest to związane z wysoką zawartością tryptofanu – bardzo ważnego aminokwasu. Tryptofan ulega przemianie w serotoninę, neuroprzekaźnik zwany „hormonem szczęścia”, który odpowiada za pozytywne emocje, takie jak radość.
  • Czy wiesz, że... miłorząb japoński podobnie jak sosna czy świerk jest przedstawicielem roślin nagonasiennych, jednak wyjątkowo nie wykształcił on szpilek, a duże spłaszczone liście, które żółkną i opadają na zimę
  • Czy wiesz, że... pietruszka to jedno z warzyw, które niwelują znużenie i wspomagają koncentrację, wprawia w dobry nastrój i łagodzi stres, dlatego powinny o niej pamiętać osoby, które pracują na wysokich obrotach, pod presją czasu
  • Czy wiesz, że... olejek eteryczny z ziela czystka lub wywar z czystka wykazują działanie odstraszające owady, w tym kleszcze. Polecany jest szczególnie osobom, które często spędzają czas w lasach i na łąkach.
  • Czy wiesz, że... banany są radioaktywne, ale spokojnie… za promieniotwórczość bananów odpowiada jeden z izotopów potasu. Nie należy się jednak tym przejmować, ponieważ żeby uzyskać jakiekolwiek minimalne efekty choroby popromiennej, trzeba byłoby zjeść około 5 mln bananów naraz. To zjawisko tzw. naturalnej promieniotwórczości i spożywanie bananów nie wpływa negatywnie na nasze zdrowie. Oprócz bananów, podobne właściwości wykazują również orzechy brazylijskie, awokado, czerwona fasola, marchew.
  • Czy wiesz, że... konjac wykorzystywany jest również w sektorze kosmetycznym i wellness do produkcji gąbek. Służą one do złuszczania skóry twarzy, poprawy mikrokrążenia i nadania skórze blasku. Świetnie sprawdzają się również do demakijażu.
  • Czy wiesz, że... natka pietruszki neutralizuje ostre zapachy, wystarczy przegryźć kilka listków, by odświeżyć oddech, np. po zjedzeniu czosnku, żucie listków poleca się również palaczom, ponieważ poprawia nieświeży oddech
  • Czy wiesz, że... jedna z wiodących na rynku firm herbacianych sprzedaje 200 milionów torebek herbaty ekspresowej tygodniowo. Papier użyty do ich produkcji mógłby pokryć 128 boisk piłkarskich. Na całym świecie zużywa się obecnie ponad 220 miliardów sztuk dwukomorowych torebek herbaty rocznie.
  • Czy wiesz, że... największe, ekologiczne plantacje kawy znajdują się w Brazylii, Kolumbii, Peru, Meksyku (ok. 60% powierzchni upraw światowych) oraz w Afryce (ok. 30% powierzchni - głównie w Etiopii)
  • Czy wiesz, że... 1 pęczek natki zaspokoi dzienne zapotrzebowanie na witaminę C
  • Czy wiesz, że... inne nazwy, pod którymi występuje roślina konjac to słoniowa bulwa, wężowa palma, diabli język, trupi kwiat czy lilia voodoo.
  • Czy wiesz, że... szczupłą sylwetkę będziesz zawdzięczać jabłku zjedzonemu na 30 minut przed posiłkiem. Jabłko to również świetna przekąska, gdy jesteś w ruchu.
  • Czy wiesz, że... z jednego drzewa uzyskuje się rocznie 0,5 – 2 kg ziarna, co daje około 350 kg z jednego hektara, a przy bardzo dobrych warunkach 1-1,5 t surowego ziarna w roku
  • Czy wiesz, że... według japońskich wierzeń miłorząb japoński miał chronić przed pożarami. Legenda się ziściła w 1923 roku - po silnym trzęsieniu ziemi spłonęło prawie całe Tokio. Jako jeden z nielicznych budynków przetrwała świątynia - osłonięta wielkim miłorzębem, a ludzie w niej ukryci ocaleli
  • Czy wiesz, że... młode liście rzodkiewki są jadalne i smaczne. Zawierają witaminę C, oczyszczają i wspomagają trawienie. Stanowią genialny dodatek do zup, koktajli, czy zapiekanek. Świetnie sprawdzą się jako farsz do wytrawnych babeczek czy baza do pesto. Mogą być też smacznym i atrakcyjnym zamiennikiem dla szpinaku czy jarmużu.
  • Czy wiesz, że... kwiaty szczypiorku są jadalne! Mają cebulowo-czosnkowy smak i mogą pełnić funkcję dekoracyjną w sałatkach, kanapkach, makaronach, jajecznicy, pastach twarogowych, sosach, dipach czy daniach mięsnych.
  • Czy wiesz, że... oprócz wszystkim nam znanej kukurydzy o ziarnach żółtych w sprzedaży znaleźć możemy również kukurydzę niebieską! Swój intensywny kolor zawdzięcza wysokiemu stężeniu antocyjanów. Ma słodki, orzechowy smak i doskonale sprawdza się jako zdrowa przekąska, np. w postaci popcornu czy chrupek.
  • Czy wiesz, że... intensywny, owocowy zapach przy ogonku mango świadczy, że owoc jest dojrzały. „Afrykańskie mango” znane jako środek na odchudzanie to nie mango! Nazwa wzięła się stąd, że roślina Irvingia gabonensis pochodzi z Afryki, a jej owoce wyglądem przypominają mango. Na świecie jest blisko 1000 odmian mango.
  • Czy wiesz, że... natka jest niskokaloryczna, 1 pęczek dostarcza 25 kcal
  • Czy wiesz, że... w Polsce przeciętne roczne spożycie kawy kształtuje się na poziomie ok. 3 kg na osobę
  • Czy wiesz, że... neutralizuje ostre zapachy, wystarczy przegryźć kilka listków, by odświeżyć oddech, np. po zjedzeniu czosnku, żucie listków poleca się również palaczom, ponieważ poprawia nieświeży oddech
  • Czy wiesz, że... picie naparów z czystka może hamować postęp boreliozy i namnażanie się bakterii odpowiedzialnych za tę chorobę.
  • Czy wiesz, że... szparagi zawierają dużo puryn, które mogą powodować gromadzenie się kwasu moczowego w organizmie. Nie powinny ich spożywać osoby cierpiące na dnę moczanową i kamienie nerkowe.
  • Czy wiesz, że... młode drzewa kakaowe potrzebują dużo cienia, dlatego sadzi się je między rzędami wyższych drzew, np. palm kokosowych i bananowych, które chronią przed intensywnym działaniem promieni słonecznych
  • Czy wiesz, że... aby dłużej cieszyć się świeżością rzodkiewek należy przechowywać je w naczyniu wypełnionym wodą tak, aby niewielka część korzeni rzodkiewki była w niej zanurzona. Innym sposobem na przedłużenie świeżości jest odcięcie liści i umieszczenie rzodkiewek na wilgotnej ściereczce w szczelnie zamkniętym pojemniku
  • Czy wiesz, że... miłorząb japoński jak inne nagonasienne nie wydaje owoców, jednak wytwarza nasiona przypominające śliwki. Są pokryte mięsistą osnówką, której zapach przypomina woń zjełczałego masła
  • Czy wiesz, że... o stosowaniu kakao w okresie od IX wieku p.n.e do III wieku n.e świadczą stwierdzone pozostałości, występującej w kakao teobrominy, na ściankach glinianych naczyń codziennego użytku z tamtych lat
  • Czy wiesz, że... natka pietruszki jest moczopędna – pomaga w walce z obrzękami
  • Czy wiesz, że... okład z tartych jabłek likwiduje opuchlizny i wspomaga regenerację skóry po poparzeniach słonecznych. Zetrzyj jabłka, nałóż na twarz i pozostaw na około 20 minut, a po tym czasie umyj twarz. Stan skóry powinien poprawić się w krótkim czasie (okład nie nadaje się dla osób uczulonych na jabłko).
  • Czy wiesz, że... wszystkie jabłka ciemnieją po przekrojeniu, ale tempo tego procesu różni się w zależności od odmiany. Aby zapobiec reakcjom enzymatycznego brązowienia, skrop owoc sokiem z cytryny albo posyp cukrem.
  • Czy wiesz, że... szparagi można jeść także na surowo, należy jedynie usunąć zdrewniałe końce ich łodyg.
  • Czy wiesz, że... makaron konjac (shirataki) ze względu na swój wygląd często nazywany bywa także białym wodospadem.
  • Czy wiesz, że... po spożyciu szparagów u średnio 40-50% osób pojawia się nieprzyjemny zapach moczu. Zjawisko to spowodowane jest związkami siarki występującymi naturalnie w szparagach. Co ciekawe, jedynie 10% nadwrażliwych węchowo osób jest w stanie poczuć tą nieprzyjemną woń.
  • Czy wiesz, że... im większy i cięższy grejpfrut żółty, tym jest bardziej soczysty. Ponadto powinien mieć spłaszczone końce, ponieważ grejpfruty z końcami wydłużonymi mają zazwyczaj grubą skórę i mało soku. Końcówki nie powinny być miękkie ani zazielenione. Grejpfruty możesz przechowywać nawet do dwóch tygodni w temperaturze pokojowej. Gdy chcesz przechować je dłużej umieść w najcieplejszym miejscu lodówki. Jeśli przeszkadza ci gorzki smak grejpfruta spróbuj zjeść go z cynamonem.
  • Czy wiesz, że... szacuje się, że rocznie spożywa się ponad 8 milionów ton kawy, natomiast w ciągu dnia wypija się 2 miliardy filiżanek tego naparu na całym świecie
  • Czy wiesz, że... natka pietruszki jest solidnym filarem kuchni francuskiej, zawiera się w tzw. „bouquet-garni” razem z liściem laurowym i tymiankiem
  • Czy wiesz, że... nie należy mylić fasolki szparagowej ze szparagami. To dwie, zupełnie inne rośliny, należące do odmiennych rodzin. Niedojrzałe strąki fasolki szparagowej można spożywać na surowo, podobnie jak szparagi i stąd pochodzi jej nazwa.
  • Czy wiesz, że... w Chinach nasiona miłorzębu japońskiego są uważane za przysmak, a z osnówki wytwarza się mydło
  • Czy wiesz, że... w tradycji Majów, mężczyzna podczas zaręczyn był zobowiązany obdarować wybrankę ziarnami kakao.
  • Czy wiesz, że... nazwa Ashwaghanda pochodzi z języka sanskryckiego i jest połączeniem słowa „ashwa” (oznacza konia) i „gandha” (oznacza zapach). Nazwa wzięła się stąd, że świeży korzeń rośliny ma nieprzyjemny zapach przypominający zapach konia.
  • Czy wiesz, że... dawniej ziarno kakaowe wykorzystywano jako środek płatniczy i wskazuje się, że była to pierwsza waluta, którą podrabiano poprzez wsypywanie grudek ziemi do łuski po usunięciu jądra z zarodkiem
  • Czy wiesz, że... masa 1000 sztuk suchych nasion grochu siewnego łuskowego waha się od 120 do 350 gramów, a zdolność do kiełkowania zachowują przez 5-7 lat.
  • Czy wiesz, że... kakao wykorzystywano głównie do sporządzania gorzkiego napoju xocolatl (ziarna poddane fermentacji i prażeniu mieszano z wodą, miodem, mączką kukurydzianą oraz chilli)
  • Czy wiesz, że... ze względu na możliwe skażenie azotanami oraz kumulację metali ciężkich, rzodkiewkę najlepiej kupować w sklepach z żywnością ekologiczną.
Jesteś tu:Strona głównaPrzepisyKotleciki z kaszki kukurydzianej Bio
Zaawansowana wyszukiwarka przepisów
- wszystko -
- wybierz -
- wszystkie -
- wszystkie -
- dowolne -
- wszystkie -
  • Najnowsze
  • Najwyżej oceniane
  • Na szybko
  • Wyróżnione
  • Zaawansowane wyszukiwanie
  • 0
  • 15
  • 30
  • 45
  • 60
  • 75
  • 90
  • 105
  • 120
  • 135
  • 150
  • 165
  • 180
  • 195
  • 210
  • 225
  • 240
Kotleciki z kaszki kukurydzianej Bio

Kotleciki z kaszki kukurydzianej Bio

Kinga Bajcar

Rodzaj posiłku: danie główne, przystawki i przekąski

Kuchnia (region): międzynarodowa, polska

Specjalne: gotuj w stylu eko

Użyte składniki: wegetariańskie,

Zawiera: jajka, grzyby

22 osób lubi to
12 zobacz komentarze

Warto wiedzieć:

60 min 8 porcji

Składniki:

Kaszka kukurydziana Bio - 2 szklanki
Jajka - 3 szt.
Suszone grzyby Mun kilka
Natka pietruszki - 1/2 pęku
Pieprz szczypta
Sól szczypta
Suszony por Bio trochę
Oliwa z oliwek extra Virgin Bio trochę

Sposób przygotowania:

KROK 1:  Kasze kukurydzianą zalewamy wrzątkiem na około 5 minut.
KROK 2:  2 jajka gotujemy na twardo.
Jedno zostawiamy surowe.
Natkę pietruszki siekamy bardzo drobno.
Grzyby moczymy przez 10 minut, a następnie gotujemy przez 20 minut aż będą miękkie.
KROK 3:  Grzyby również siekamy na bardzo drobno.
Do miski przekładamy kaszę,dodajemy poszatkowane grzyby i natkę,dodajemy suszony por,sól i pieprz.
Jajka przeciskamy przez praskę, bądź ścieramy an tarce na drobnych oczkach - dodajemy do kaszy.
Wbijamy surowe jajko.
Całość dokładnie mieszamy.
KROK 4:  Smażymy na patelni z oby dwóch stron n złoty kolor na oliwie z oliwek extra Virgin Bio.
Smacznego :)
22 osób lubi to Zgłoś błędy w przepisie
Spodobał Ci się ten przepis? Podziel się nim i zgarnij punkty!

Eko-produkty do wykorzystania w przepisie

  • JAJA BIO (10 szt.) - BIO PLANET

    Więcej o produkcie na stronie

    JAJA BIO (10 szt.) - BIO PLANET

    Zobacz inne przepisy z tym produktem

    Więcej o produkcie na stronie

  • PIEPRZ CZARNY ZIARNISTY DEMETER BIO 50 g - LEBENSBAUM

    Więcej o produkcie na stronie

    PIEPRZ CZARNY ZIARNISTY DEMETER BIO 50 g - LEBENSBAUM

    Zobacz inne przepisy z tym produktem

    Więcej o produkcie na stronie

  • KASZKA KUKURYDZIANA BIO 500 g - BIO PLANET

    Więcej o produkcie na stronie

    KASZKA KUKURYDZIANA BIO 500 g - BIO PLANET

    Zobacz inne przepisy z tym produktem

    Więcej o produkcie na stronie

  • OLIWA Z OLIWEK EXTRA VIRGIN ŁAGODNA BIO 500 ml - BIO PLANETE

    Więcej o produkcie na stronie

    OLIWA Z OLIWEK EXTRA VIRGIN ŁAGODNA BIO 500 ml - BIO PLANETE

    Zobacz inne przepisy z tym produktem

    Więcej o produkcie na stronie

  • SÓL HIMALAJSKA RÓŻOWA GRUBO MIELONA 1 kg - CRYSTALLINE PLANET

    Więcej o produkcie na stronie

    SÓL HIMALAJSKA RÓŻOWA GRUBO MIELONA 1 kg - CRYSTALLINE PLANET

    Zobacz inne przepisy z tym produktem

    Więcej o produkcie na stronie

  • MUN (GRZYBY SUSZONE) BIO 50 g - BIO PLANET

    Więcej o produkcie na stronie

    MUN (GRZYBY SUSZONE) BIO 50 g - BIO PLANET

    Zobacz inne przepisy z tym produktem

    Więcej o produkcie na stronie

Zobacz więcej produktów

Zobacz inne przepisy Użytkownika Kinga Bajcar

  • Koktajl z jagód Goji i banana

     Kinga Bajcar
  • Kawa bananowa

     Kinga Bajcar
  • Zmodyfikowany Shoyu Ramen

     Kinga Bajcar
  • Ciecina

     Kinga Bajcar
  • Sernik pieczony z ananasem.

     Kinga Bajcar
  • Letnie Smoothie

     Kinga Bajcar
  • Ananas w cieście kokosowym

     Kinga Bajcar
  • Barszcz czerwony na zakwasie

     Kinga Bajcar
  • Pizza z patelni

     Kinga Bajcar
  • Pierogi z jagodami

     Kinga Bajcar
  • Placuszki jęczmienno-lniane

     Kinga Bajcar
  • Jajka w sosie chrzanowym na napoju jaglanym

     Kinga Bajcar
  • Bezglutenowe kulki śniadaniowe

     Kinga Bajcar
  • Babka jogurtowa

     Kinga Bajcar
  • Spaghetti z warzywami

     Kinga Bajcar
  • Napój sniadaniowy

     Kinga Bajcar
  • Babka mięsna nadziewana kaszą jęczmienną Bio

     Kinga Bajcar
  • Dietetyczne ciasto marchewkowe

     Kinga Bajcar
  • Pasta kanapkowa z ciecierzycą.

     Kinga Bajcar
  • Racuchy z mąki teff

     Kinga Bajcar
  • Szybkie ciasto z orzechami nerkowca

     Kinga Bajcar
  • Chałka jaglana z serem i kruszonką amarantusową

     Kinga Bajcar
  • Małe bagietki na zakwasie

     Kinga Bajcar
  • Wątróbka drobiowa na prosie Bio

     Kinga Bajcar
  • Ciasteczka dyniowe ze śliwką

     Kinga Bajcar
  • Jednogar z quinoą

     Kinga Bajcar
  • Koszyczki wielkanocne

     Kinga Bajcar
  • Pralinki

     Kinga Bajcar
  • Batoniki śniadaniowe

     Kinga Bajcar
  • Ciastka owsiane z bananami suszonymi Bio

     Kinga Bajcar
  • jabłecznik inaczej

     Kinga Bajcar
  • Calzone wegetariańskie

     Kinga Bajcar
  • Makaroniki makowo-serowe

     Kinga Bajcar
  • Pasta z fasoli i jajek

     Kinga Bajcar
  • Pierogi z żółtą soczewicą Bio

     Kinga Bajcar
  • Jajka faszerowane z wasabi pastą Bio

     Kinga Bajcar
  • Smoothie z glonami chlorella

     Kinga Bajcar
  • Sezamki

     Kinga Bajcar
  • Napój oczyszczający z jagodami Goji

     Kinga Bajcar
  • Ciasto krówka

     Kinga Bajcar
  • Zielony koktajl jabłkowo ananasowy z młodą pszenicą w proszku Bio

     Kinga Bajcar
  • Mleczny deser z mąki Durum

     Kinga Bajcar
  • Kasza jaglana z paluszkami drobiowo-jaglanymi

     Kinga Bajcar
  • Babka białkowa ze śliwkami suszonymi

     Kinga Bajcar
  • Nadziewane muszle

     Kinga Bajcar
  • Panna Cotta z wodą różaną

     Kinga Bajcar
  • Szarlotka z mąki amarantusowej.

     Kinga Bajcar
  • Sałatka jarzynowa z razowym kuskusem Bio

     Kinga Bajcar
  • Sałatka gyros z fasolką i wakame

     Kinga Bajcar
  • Dietetyczny murzynek

     Kinga Bajcar
  • Trufle cytrynowe

     Kinga Bajcar
  • Babka z suszonymi wiśniami

     Kinga Bajcar
  • Krakersy sezamowe

     Kinga Bajcar
  • Granita truskawkowa

     Kinga Bajcar
  • Pasztet z ciecierzycy

     Kinga Bajcar
  • Wiosenne, zielone mleko

     Kinga Bajcar
  • Wiosenne danie

     Kinga Bajcar
  • Pasta z zielonego groszku Bio

     Kinga Bajcar
  • Sernik makowy

     Kinga Bajcar
  • Ciasteczka makowe z mąki z ciecierzycy Bio

     Kinga Bajcar
  • Ciasteczka zbożowo-kokosowe

     Kinga Bajcar
  • Ptasie mleczko

     Kinga Bajcar
  • Ciasto z truskawkami

     Kinga Bajcar
  • Karmelowe kulki popcornowe

     Kinga Bajcar
  • Mus czekoladowy

     Kinga Bajcar
  • Sushi

     Kinga Bajcar
  • Rolada makowa

     Kinga Bajcar
  • Bułki z komosy Białej Bio

     Kinga Bajcar
  • Dietetyczna galaretka z zielonej kawy Bio

     Kinga Bajcar
  • Jaglano cytrynowe ciastka na patyku.

     Kinga Bajcar
  • Zapiekanka z fenkułem

     Kinga Bajcar
  • Bułeczki makowe

     Kinga Bajcar
  • Ciastka z semoliny

     Kinga Bajcar
  • Mięsne kulki nadziewane grzybami shitake Bio

     Kinga Bajcar
  • Nadziewane pomarańcze

     Kinga Bajcar
  • Koktajl śniadaniowy

     Kinga Bajcar
  • Makaron Penne z pesto z fasoli Mung

     Kinga Bajcar
  • Chleb z mąki wysoko błonnikowej owsianej

     Kinga Bajcar
  • Bezmleczne bułeczki śniadaniowe z prosa

     Kinga Bajcar
  • Ryż z jabłkami i gruszkami z cynamonem Ceylon Bio

     Kinga Bajcar
  • Mus truskawkowy

     Kinga Bajcar
  • Waniliowe mleko jęczmienne

     Kinga Bajcar
  • Kurczak w  otrębach gryczanych z sałatką

     Kinga Bajcar
  • Pierogi gryczane z Canihua Bio

     Kinga Bajcar
  • Smażone truskawki z kokosem

     Kinga Bajcar
  • Kompot z suszu

     Kinga Bajcar
  • Pasztet z czarnej fasolki Bio

     Kinga Bajcar
  • Pudding ryżowo - gryczany

     Kinga Bajcar
  • Proste ciasteczka maślane

     Kinga Bajcar
  • Chmurki na napoju jaglanym

     Kinga Bajcar
  • Ciastka z mąki ziemniaczanej bez jajek

     Kinga Bajcar
  • Babka z orzechami

     Kinga Bajcar
  • Sernik z jogurtów greckich

     Kinga Bajcar
  • Ryba w cieście amarantusowym

     Kinga Bajcar
  • Sezamki z Quinoy ekspandowanej Bio

     Kinga Bajcar
  • Panna cotta z sosem truskawkowym

     Kinga Bajcar
  • Roladki z glonami Wakame Bio

     Kinga Bajcar
  • Zapiekany budyń amarantusowy z jabłkami

     Kinga Bajcar
  • Krem z zielonego groszku z młodą pszenicą Bio

     Kinga Bajcar
  • Chleb kukurydziany z żurawiną

     Kinga Bajcar
  • Naleśniki amarantusowe z owocami

     Kinga Bajcar
  • Kisiel gruszkowy z żurawiną i jagodami Goji

     Kinga Bajcar
  • Babka kokosowo - bananowa

     Kinga Bajcar
  • Migdałowy Flan

     Kinga Bajcar
  • Lniano - owsiane kruche ciastka

     Kinga Bajcar
  • Makaron Kubusiowy z sosem śmietanowo-ziołowym

     Kinga Bajcar
  • Pasta z fasoli mung

     Kinga Bajcar
  • Grzanki z roladą z sera koziego Bio

     Kinga Bajcar
  • Tarta jaglana z dżemem z suszonych moreli

     Kinga Bajcar
  • Sernik z mlekiem kokosowym Bio

     Kinga Bajcar
  • Pietruszkowa pasta kanapkowa z soczewicy czarnej Beluga

     Kinga Bajcar
  • Majowe ciasto

     Kinga Bajcar
  • Pasta z makreli

     Kinga Bajcar
  • Gofry kukurydziane

     Kinga Bajcar
  • Czarne bułeczki

     Kinga Bajcar
  • Sernik kasztanowy z czarnymi porzeczkami

     Kinga Bajcar
  • Placki z konopi na słodko

     Kinga Bajcar
  • Piaskowe ciastka ryżowe

     Kinga Bajcar
  • Keks makowy

     Kinga Bajcar
  • Jabłecznik z żurawiną

     Kinga Bajcar
  • Zupa z fasoli Mung

     Kinga Bajcar
  • Oszukane krokiety

     Kinga Bajcar
  • Zapiekanka z cukinii

     Kinga Bajcar
  • chlebek gryczany z przysmakiem kokosowym z ziarnami kakaowca

     Kinga Bajcar
  • Jabłecznik inaczej

     Kinga Bajcar
  • Papryka faszerowana kaszką kuskus

     Kinga Bajcar
  • Batoniki musli

     Kinga Bajcar
  • Ciastka z marcepanem bez pieczenia

     Kinga Bajcar
  • Lemoniada arbuzowa

     Kinga Bajcar
  • Owsianka na mleku orkiszowym.

     Kinga Bajcar
  • Babeczki z plastrami kokosowymi Bio

     Kinga Bajcar
  • Bułeczki drożdżowe z korzeniem maca i rodzynkami Bio

     Kinga Bajcar
  • Wegański majonez

     Kinga Bajcar
  • Wegetariański smalec

     Kinga Bajcar
  • Deser z nasionami babki jajowatej Bio

     Kinga Bajcar
  • Ciasto mleczne

     Kinga Bajcar
  • Ciasto z pianką

     Kinga Bajcar
  • Bułki komosianki

     Kinga Bajcar
  • Domowy jogurt naturalny z dodatkami

     Kinga Bajcar
  • Budyń z płatków lnianych Bio

     Kinga Bajcar
  • Chleb lniany

     Kinga Bajcar
  • Krówki wegańskie

     Kinga Bajcar
  • Ślimaczki drożdżowe z jagodami Goji

     Kinga Bajcar
  • Biszkopt z musem owocowym i galaretką

     Kinga Bajcar
  • Baranek Wielkanocny

     Kinga Bajcar
  • Koktajl energetyzujący Bio

     Kinga Bajcar
  • Kukułcze gniazda

     Kinga Bajcar
  • Chleb wytrawny

     Kinga Bajcar
  • Napój kawowy śniadaniowy

     Kinga Bajcar
  • Pancakes gryczane

     Kinga Bajcar
  • Bułki drożdżowe kokosowe

     Kinga Bajcar
  • Pudding z siemienia lnianego i nasion chia Bio

     Kinga Bajcar
  • Pianka galaretkowa

     Kinga Bajcar
  • Bezglutenowe i bez jajeczne racuszki z nasionami chia Bio

     Kinga Bajcar
  • Dżem z suszonych moreli

     Kinga Bajcar
  • Torcik kokosowy na zimno z masą amarantusową

     Kinga Bajcar
  • Zupa miso

     Kinga Bajcar
  • Krem cytrynowy Lemon curd

     Kinga Bajcar
  • Jabłecznik inaczej

     Kinga Bajcar
  • Chleb bezglutenowy

     Kinga Bajcar
  • Budyń imbirowo kukurydziany

     Kinga Bajcar
  • Knedle migdałowe

     Kinga Bajcar
  • Devolaje z czerwonej fasoli kidney Bio

     Kinga Bajcar
  • Pierniczki

     Kinga Bajcar
  • Budyń z tapioki z truskawkami

     Kinga Bajcar
  • Ryba po grecku

     Kinga Bajcar
  • Risotto z orzechami nerkowca Bio

     Kinga Bajcar
  • Ciasto ze śliwkami i glazurą miodową

     Kinga Bajcar
  • Kotlety mielone z kaszą Bulgur Bio

     Kinga Bajcar
  • Crunchy granola

     Kinga Bajcar
  • Rolada kukurydziana

     Kinga Bajcar
  • Lemoniada bazyliowa

     Kinga Bajcar
  • Ciastka ryżowo- kokosowe

     Kinga Bajcar
  • Pudding z chia - nasion szałwii hiszpańskiej Bio

     Kinga Bajcar
  • Śliwkowe kokosanki

     Kinga Bajcar
  • Panini bułki chlebowe

     Kinga Bajcar
  • Biały barszcz

     Kinga Bajcar
  • Domowa masa makowa

     Kinga Bajcar
  • Sałatka warzywna z prosem Bio

     Kinga Bajcar
  • Kulebiaczki z Quinoa czerwona Bio

     Kinga Bajcar
  • Drobiowe sakiewki z niespodzianką

     Kinga Bajcar
  • Domowe lody daktylowe

     Kinga Bajcar
  • Paszteciki makowe z ciasta drożdżowego

     Kinga Bajcar
  • Koktajl z błonnikiem na szybsze trawienie

     Kinga Bajcar
  • Sałatka śledziowa dla leniwych

     Kinga Bajcar
  • Sałatka ze świeżym szpinakiem

     Kinga Bajcar
  • Biszkopt z mieszanką wigilijną Bio i kremem migdałowym

     Kinga Bajcar
  • Dip z konopi łuskanej Bio

     Kinga Bajcar
  • Kaczka faszerowana z ziemniaczkami

     Kinga Bajcar
  • Bułki pszenne na wodzie kokosowej bio

     Kinga Bajcar
  • Sok pomidorowy na słodko

     Kinga Bajcar
  • Pierogi razowe z ryżem jaśminowym Bio i grzybami Shiitake Bio

     Kinga Bajcar
  • Sałatka Wakame

     Kinga Bajcar
  • Szyszki z ryżu preparowanego BIO

     Kinga Bajcar
  • Ciastka mocno kokosowe

     Kinga Bajcar
  • Domowy majonez

     Kinga Bajcar
  • Chleb z ziarnami

     Kinga Bajcar
  • Rolada z kaszą Bulgur Bio

     Kinga Bajcar
  • Sałatka obiadowa

     Kinga Bajcar
  • Deser owocowy

     Kinga Bajcar
  • Pudding z Canihua ziarno z żurawiną

     Kinga Bajcar
  • Ciasto ryżowo - truskawkowe

     Kinga Bajcar
  • Deser truskawkowy z kisielem

     Kinga Bajcar
  • Delikatne ciasteczka nadziewane

     Kinga Bajcar
  • Tortilla jaglano - razowa z czarną fasolką

     Kinga Bajcar
  • Pieczywo chrupkie z płatków owsianych i jęczmiennych

     Kinga Bajcar
  • Zupa meksykańska z makaronem sojowym Bio

     Kinga Bajcar
  • Bułki z borówkami

     Kinga Bajcar
  • Arbuzowy napój z wiśniami

     Kinga Bajcar
  • Pancakes orkiszowe

     Kinga Bajcar
  • Sola w Gomasio Bio z surówką

     Kinga Bajcar
  • Naleśniki z mąki kasztanowej z jabłkiem

     Kinga Bajcar
  • Bułeczki drożdżowe z żurawiną i malinami

     Kinga Bajcar
  • Bezy jaglane

     Kinga Bajcar
  • Krokiety z grzybami shiitake Bio

     Kinga Bajcar
  • Nocne bułki

     Kinga Bajcar
  • Kluski na parze

     Kinga Bajcar
  • Świąteczne pierniczki

     Kinga Bajcar
  • Chlebki Wielkanocne z ziarnami Babki płesznik i otrębami

     Kinga Bajcar
  • Kruche ciasteczka

     Kinga Bajcar
  • Krem z daktyli ala nutella

     Kinga Bajcar
  • Łódki drożdżowe z owocami

     Kinga Bajcar
  • Sałatka wiosenna

     Kinga Bajcar
  • Czekolada nadziewana

     Kinga Bajcar
  • Naleśniki kasztanowe

     Kinga Bajcar
  • Wegetariański placek po węgiersku

     Kinga Bajcar
  • Niby sernik na zimno

     Kinga Bajcar
  • Risotto z kaszy jęczmiennej z warzywami

     Kinga Bajcar
  • Tarta z mąki ryżowej Bio z truskawkami

     Kinga Bajcar
  • Pizza z mąki z konopii

     Kinga Bajcar
  • Kruche ciasto z budyniem i owocami

     Kinga Bajcar
  • Kapusta zamażana

     Kinga Bajcar
  • Pudding kukurydziano-kokosowy z czelokadą

     Kinga Bajcar
  • Sernik kokosowy z kakaową posypką

     Kinga Bajcar
  • Konfitura z pigwy

     Kinga Bajcar
  • Czerwony barszcz wigilijny

     Kinga Bajcar
  • Pancakes z prosa

     Kinga Bajcar
  • Tarta wiśniowa

     Kinga Bajcar
  • Kurczak w mleku kokosowym Bio

     Kinga Bajcar
  • Tarta z kaszy Canihua i płatków ryżowych

     Kinga Bajcar
  • Domowa musztarda

     Kinga Bajcar
  • szybki deser

     Kinga Bajcar
  • Biszkopt z soczewicy

     Kinga Bajcar
  • Krem kasztanowo czekoladowy

     Kinga Bajcar
  • Naleśniki z mąki teff

     Kinga Bajcar
  • Czarne gołąbki

     Kinga Bajcar
  • Piaskowe pieczarki

     Kinga Bajcar
  • Krakersy jęczmienne

     Kinga Bajcar
  • Ciasto migdałowo kokosowe z galaretką

     Kinga Bajcar
  • Piersi z kurczaka w mleku migdałowym z makaronem Tagliatelle z Wakame

     Kinga Bajcar
  • Komosianka na słodko z daktylami i pestkami dyni

     Kinga Bajcar
  • Rozgrzewająca zupa czosnkowa z razowym kuskusem Bio

     Kinga Bajcar
  • Cynamonki

     Kinga Bajcar
  • Paszteciki z suszonymi grzybami shiitake Bio

     Kinga Bajcar
  • Ryżowe babeczki bananowe

     Kinga Bajcar
  • Ser tofu z czarnej soi Bio

     Kinga Bajcar
  • Domowe lody kokosowe z truskawkami i kiwi

     Kinga Bajcar
  • Lemoniada owocowa

     Kinga Bajcar
Zobacz więcej przepisów
Zdrowie na języku
Zdrowie na języku powiedział/a:
Pycha!
16.04.2016, godz. 21:22
Bożena1960
Bożena1960 powiedział/a:
Pychotka ;)
31.10.2016, godz. 00:23
gosia56
gosia56 powiedział/a:
na pewno pyszne
20.06.2017, godz. 11:20
gusia1000
gusia1000 powiedział/a:
Trzeba koniecznie wypróbować ten przepis.
19.07.2017, godz. 17:32
H A B I B I  ☺
H A B I B I ☺ powiedział/a:
Od dzieciństwa kocham kaszę kukurydzianą i też często coś kombinuję z jej udziałem.
02.04.2018, godz. 00:53
gosia56
gosia56 powiedział/a:
super pomysł;)
28.01.2019, godz. 11:41
aguchaka
aguchaka powiedział/a:
fajne i pyszne
15.04.2019, godz. 15:21
annaeko
annaeko powiedział/a:
bardzo fajne te kotleciki z kaszy kukurydzianej jeszcze nie robiłam
23.05.2019, godz. 09:41
Nikita
Nikita powiedział/a:
Super pomysł
05.01.2020, godz. 18:56
Renixx
Renixx powiedział/a:
Bardzo fajny pomysł
24.01.2020, godz. 09:29
Stokrotka
Stokrotka powiedział/a:
Bardzo apetyczne
05.07.2020, godz. 18:44
Ewelina K.
Ewelina K. powiedział/a:
Pycha
25.11.2022, godz. 13:52

Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.

Zaloguj się przez serwisy społecznościowe:

Zaloguj się do serwisu:

Nie masz jeszcze konta?

rejestruj mnie

Przepisy:
Polecane

Herbatka ze świeżej pokrzywy

Herbatka ze świeżej pokrzywy

Barbara Strużyna
10 8 10 min
Piegowate naleśniki

Piegowate naleśniki

Mariola
5 4 40 min
Zielone muffinki matcha ze szpinakiem

Zielone muffinki matcha ze szpinakiem

Anita Zegadło Od A do Z ugotujesz
9 6 40 min
Sałatka wiosenna buddha bowl

Sałatka wiosenna buddha bowl

FioletoweAparaty
12 9 25 min
Sushi KETO

Sushi KETO

Barbara Strużyna
4 4 25 min
Owsianka błonnikowa

Owsianka błonnikowa

Barbara Strużyna
7 5 15 min
Owsiane ciasteczka z jabłkiem jak owsianka

Owsiane ciasteczka z jabłkiem jak owsianka

Anita Zegadło Od A do Z ugotujesz
4 5 30 min
Pasta z groszku zielonego

Pasta z groszku zielonego

Zuzanna Wiśniewska
11 8 5 min
Wiosenna sałatka z białymi szparagami, awokado i brokułem

Wiosenna sałatka z białymi szparagami, awokado i brokułem

Anita Zegadło Od A do Z ugotujesz
9 6 10 min
Sałatka z czarną quinoa i z kiełkami rzodkiewki  w słoiku na wynos

Sałatka z czarną quinoa i z kiełkami rzodkiewki w słoiku na wynos

Anita Zegadło Od A do Z ugotujesz
16 11 40 min
Krem ze szparagów z pieczarkami

Krem ze szparagów z pieczarkami

mariola.mk
11 5 30 min
Chłodnik w wersji fusion

Chłodnik w wersji fusion

My Little Food Safari
13 16 30 min
Omlet z młodymi ziemniakami i szparagami

Omlet z młodymi ziemniakami i szparagami

Anita Zegadło Od A do Z ugotujesz
13 10 20 min
Zielona owsianka z migdałami i kiwi

Zielona owsianka z migdałami i kiwi

Anita Zegadło Od A do Z ugotujesz
8 6 10 min
wróć na górę strony
Patronem serwisu jest Bioplanet
  • Jak zacząć
    • FAQ
    • Wprowadzenie
    • Nagrody
    • Użytkownicy
    • Ranking
  • Przepisy
    • Najnowsze
    • Najwyżej oceniane
    • Na szybko
    • Wyróżnione
    • Zaawansowane wyszukiwanie
  • Artykuły
    • Eko produkty
    • Kulinarne ABC
    • Podróże
    • Eko Styl
    • Eko Producenci
    • Miary i wagi
  • Szefowie kuchni
    • Nikita
    • Dorota Rozbicka
    • wegeweda
    • Anita Zegadło Od A do Z ugotujesz
    • Iwona Kuczer
    • Barbara Strużyna
    • Magdalena Nagler - foodmania
  • Aktualności
    • Magazyn Gotuj w stylu eko.pl
    • Prenumerata
    • Gdzie dostać magazyn?
    • Konkursy!
    • Kontakt
    • FAQ / pomoc
    • Regulamin i polityka prywatności
    • Polityka plików cookie
Created by emabe.pl
Serwis internetowy gotujwstylueko.pl wykorzystuje pliki cookies, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów.
Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookies. Szczegółowe informacje znajdziesz w zakładce Polityka Prywatności. rozumiem

Czy rejestracja jest konieczna do korzystania z zasobów serwisu?

Nie, nie jest konieczna. Użytkownicy niezarejstrowani w serwisie mają swobodny dostęp do przepisów, artykułów, komentarzy i innych treści zamieszczonych w serwisie - nie mogą ich jednak dodawać. Tylko zarejestrowany Użytkownik serwisu może dodać własny przepis, napisać komentarz lub artykuł (w tym wypadku konieczny będzie kontakt z Administratorem). Ponadto zarejestrowani Użytkownicy mają możliwość grupowania ulubionych przepisów i tekstów, biorą udział w Rankingu punktowym i wreszcie - mają możliwość wymiany zdobytych punktów na nagrody.

Gdzie mogę znaleźć Regulamin serwisu?

Regulamin serwisu www.gotujwstylueko.pl.

Dlaczego nie mogę się zalogować?

Najczęstsze przyczyny problemów z logowaniem:

1. Czy konto w serwisie zostało aktywowane? W mailu potwierdzającym rejestrację w serwisie znajduje się link aktywacyjny - logowanie do serwisu będzie możliwe dopiero po kliknięciu tego linku i aktywowaniu konta.

2. Czy podczas wpisywania hasła był wciśnięty Caps Lock? System rozróżnia małe i duże litery w haśle, dlatego klawisz Caps Lock musi być wyłączony w trakcie wpisywania hasła.

3. Czy wpisane hasło było prawidłowe? Jeżeli nie pamiętasz hasła użytego przy rejestracji w serwisie, można użyć przycisku "Reset hasła", który znajduje się poniżej okna logowania.

W jaki sposób mogę się wylogować z serwisu?

Wystarczy kliknąć na symbol otwartych drzwi znajdujący się w prawym górnym rogu ekranu (na belce z danymi zalogowanego Użytkownika).

Jak mogę szybko dotrzeć do interesujących mnie treści w serwisie?

Serwis wyposażony został w dwie wyszukiwarki:

- wyszukiwarka ogólna na belce menu głównego - przeszukuje wszystkie treści w serwisie (przepisy, artykuły, newsy, porady), szuka zadanej frazy zarówno w tytule, jak i w treści,

- wyszukiwarka przepisów na stronie Przepisy - szuka zadanej frazy w nazwie i w składnikach, dodatkowo wyposażona została w filtry.

Jak mogę usunąć przepis z ulubionych?

Wystarczy otworzyć zakładkę Polubione i znaleźć przepis (lub inny wpis), który ma być usunięty z ulubionych. Następnie klikamy na ikonkę serca (tę samą, która służy do polubienia) i gotowe - przepis powinien zniknąć z zakładki Polubione.

Jak mogę skomentować przepis?

Przepisy mogą komentować wyłącznie zalogowani Użytkownicy. Wystarczy kliknąć na ikonkę dymku dialogowego, która znajduje się zawsze poniżej przepisu (obok ikonki serca).

Gdzie mogę zobaczyć ile mam punktów na koncie?

Użytkownik ma do dyspozycji 2 sposoby prezentacji zgromadzonych na swoim Koncie punktów:

- Całkowita liczba punktów zgromadzonych przez Użytkownika (wraz z punktami wymienionymi już na Nagrody) dostępna jest w Profilu Użytkownika (wymagana rejestracja i logowanie) oraz w Rankingu.

- Aktualna liczba punktów dostępnych do wymiany na nagrody (całkowita liczba punktów zgromadzonych przez Użytkownika pomniejszona o punkty już wymienione na Nagrody) dostępna jest w profilu Użytkownika (wymagana rejestracja i logowanie).

W jaki sposób mogę wymienić punkty na nagrody?

Wystarczy odwiedzić zakładkę Nagrody i wybrać jedną z nagród (jeżeli pozwala na to stan punktów można wybrać wiele nagród). Następnie należy wybrać sposób dostarczenia przesyłki (możliwy jest odbiór osobisty w najbliższym sklepie ekologicznym lub usługa Poczty Polskiej).

  • - wszystko -
  • ciasta (2713)
  • danie główne (4152)
  • desery (4008)
  • jednogarnkowe (890)
  • lunchbox (1250)
  • napoje (1612)
  • pieczywo (491)
  • przetwory (574)
  • przystawki i przekąski (2955)
  • sałatki (1913)
  • sosy (305)
  • śniadanie (2602)
  • z grilla (111)
  • zapiekanki (400)
  • zupa (1113)
  • - wszystkie -
  • afrykańska (16)
  • amerykańska (170)
  • arabska (58)
  • bałkańska (29)
  • chińska (121)
  • czeska (38)
  • francuska (123)
  • grecka (52)
  • gruzińska (9)
  • hiszpańska (32)
  • holenderska (11)
  • indyjska - hinduska (152)
  • japońska (57)
  • kresowa (152)
  • meksykańska (57)
  • międzynarodowa (4029)
  • niemiecka (86)
  • polska (9254)
  • śródziemnomorska (243)
  • tajska (91)
  • węgierska (35)
  • włoska (471)
  • - wszystkie -
  • Domowe (np: lody, majonez) (669)
  • dla dzieci (4339)
  • na zimę (rozgrzewające) (1298)
  • Sylwester (1283)
  • Wielkanoc (1155)
  • Wigilia (979)
  • - dowolne -
  • wegańskie (2378)
  • bezglutenowe (6582)
  • ryby i owoce morza (759)
  • wegetariańskie (9659)
  • - wszystkie -
  • _Olla_ (242)
  • _Róża_ (36)
  • @zdrowoprzezlife (10)
  • 25san08 (3)
  • 9anetka9 (13)
  • A.Brava (5)
  • AdaKosm (1)
  • Adriana (4)
  • Aga SuRyl (1)
  • aga1615 (1)
  • agioos (3)
  • Agnes1992 (1)
  • Agnieszka (11)
  • Agnieszka Nitsu AktywneZywienie (53)
  • Agnieszka Strużyna (46)
  • aguchaka (38)
  • Alce Nero (9)
  • Aldonka (1)
  • Aleksandra K. (2)
  • Alexandra (1)
  • alexgirl (1)
  • aliciative (1)
  • Alicja (12)
  • Allos1 (3)
  • Amaizin (9)
  • Amarello (40)
  • Amelia Asztemborska (7)
  • Amylon (2)
  • Andriu Andrzej (2)
  • Andzia (3)
  • Aneta Sobieraj (23)
  • Aneta1 (2)
  • Aneta76 (2)
  • AnetaH (2)
  • angelusia (3)
  • ania123 (11)
  • aniap183 (1)
  • Anime5 (2)
  • Anita Zegadło (1)
  • Anita Zegadło Od A do Z ugotujesz (753)
  • Anitka (1)
  • ankaakna (3)
  • anna anna (1)
  • Anna Gierula (1)
  • Anna Szcześniak (9)
  • annaeko (118)
  • AnnaKruszyna (1)
  • AnnaPi (1)
  • annika (13)
  • aries19 (1)
  • asika100 (6)
  • awesomelife.pl (1)
  • Awokadola (32)
  • Badylarka (11)
  • Baranek (1)
  • barara (1)
  • Barbara Mulik (49)
  • Barbara Strużyna (478)
  • Barbaraa (2)
  • Beata Ogrodowczyk (1)
  • beata28 (1)
  • BeataCygi (8)
  • bercia601 (2)
  • Beti 21 (1)
  • BIO PLANÈTE (43)
  • Bio Vegan (1)
  • bioart (8)
  • biogol (15)
  • BoBoBi (1)
  • bogusia 82 (1)
  • Bożena O. (1)
  • Bożena1960 (527)
  • Bronka007 (7)
  • ChilliBite.pl (2)
  • COCOMI (4)
  • CookTobi.pl (8)
  • corngold (1)
  • Cotakpachnie? (23)
  • d.kublik (2)
  • Dagooshya (81)
  • damian (2)
  • Damian H (1)
  • DawidK (1)
  • definicjasmaku (35)
  • Dejw88 (11)
  • Diana St (16)
  • dishdogz (6)
  • dkrzew (20)
  • Dominika Lasota (Jescbyzycwzdrowiu) (134)
  • Dominika Olivia (16)
  • Dominika Wakieć (4)
  • doprawionefantazja (5)
  • Dorota Duszak (74)
  • Dorota Kida (3)
  • Dorota Owczarek (1)
  • Dorota Paluchowska (1)
  • Dorota Rozbicka (293)
  • Dorota Woźniak - Twins Pot (97)
  • dorotaR (460)
  • Edyta Knapik (9)
  • Edytak (7)
  • EKO przewodnik (17)
  • ekolubek (2)
  • Ekoprodukt (4)
  • Eksperymentalnie_com (9)
  • elapolo (31)
  • Elciaa (1)
  • Elinka (20)
  • elwira652 (1)
  • Emilia Żebrowska (1)
  • Emiliazeb (1)
  • ewaeu. (57)
  • ewsliwk2 (2)
  • Eylul29 (1)
  • Fabijańscy (45)
  • FAMILY (210)
  • FioletoweAparaty (13)
  • Fiolka13 (24)
  • fit_runner (18)
  • foodcooklove.pl (1)
  • FoodLabStudio (2)
  • foodmania (535)
  • Gabriela Małgorzata (2)
  • Gabrysia (1)
  • gacek1000 (18)
  • garysiak (4)
  • glamlady88 (1)
  • gosia56 (143)
  • gotowaniepatki (105)
  • gotujwstylueko.pl (212)
  • GrabaJ (1)
  • Grażyna P. (1)
  • Grochowska Nutritherapy (4)
  • H A B I B I ☺ (208)
  • Hanna Markowska (1)
  • healthy-dreams (309)
  • helixpomatia (1)
  • HELPA CzaryMamy (3)
  • Herbis (13)
  • hrycanka (1)
  • Ika 1961 (18)
  • Ineczka (10)
  • Ivi111 (7)
  • Iwona Kuczer (269)
  • Iwona Żuczek (6)
  • Iwona_ (1)
  • Iza Godlewska (3)
  • Izabel22289 (3)
  • Izabell (1)
  • Jadowita (41)
  • Jescbyzycwzdrowiu (3)
  • Joanna17 (4)
  • Jokan_eco (1)
  • Jolanta Okonek (94)
  • Julia Kośminek (6)
  • Just a SALAD (3)
  • Justyna Dolecka (1)
  • Justyna Filipek (1)
  • Justynakusiak (6)
  • Justynkaaaa88 (7)
  • Kagadu (1)
  • Karmiąca Mama (2)
  • Karola30 (1)
  • Karolina Wojewoda (1)
  • Karolina1996 (17)
  • Kasia7212 (1)
  • Kasiaa (1)
  • Kasiak (2)
  • kaskaroman97 (1)
  • Katarzyna Kachel (54)
  • Katarzyna L Wójcik (2)
  • Katarzyna Malewska (37)
  • katarzyna321 (1)
  • KatarzynaS (1)
  • Katjuszen (1)
  • Kiki dietetycznie (1)
  • Kinga Bajcar (259)
  • kinga.g (1)
  • KingaP (2)
  • kingaxb (1)
  • kitchen_by_emma (2)
  • Klaudia (1)
  • Klaudynka (7)
  • knowak (8)
  • Konstancja Alicja (58)
  • kropkak (1)
  • Krzepa (1)
  • Kubajah (1)
  • kuchareczka221 (91)
  • Kuchnia Letycji (8)
  • KuchniaMagdaLeny (35)
  • lekkostrawnie (4)
  • LenaMagdalena (1)
  • Lifefood (1)
  • Lima (3)
  • Little Miracles (4)
  • lizzie (1)
  • llsylwia92 (3)
  • Lockelany (28)
  • Loren83 (1)
  • Loreta (1)
  • losica (3)
  • Losteraable (1)
  • ŁukaszK (11)
  • Magda Gaudyn (8)
  • Magda Migaszewska (1)
  • Magda Wojtkiewicz (1)
  • Magda_lena (12)
  • Magdalena Nagler - foodmania (724)
  • Magdalena Zabagło (1)
  • MagdalenaKK (70)
  • Magster (55)
  • Malwina Łyczyńska (2)
  • Małgorzata cieplińska (1)
  • Małgoś (1)
  • MamaNaMedal (35)
  • Marciula (1)
  • Marek Zaremba (1)
  • Margo1 (1)
  • Maria Kawa (1)
  • MarioG (1)
  • Mariola (33)
  • mariola.mk (17)
  • Mariola555 (2)
  • Marta (1)
  • Marta Kalamon (1)
  • Marta Serafin (1)
  • Marta Słota (1)
  • Marta.Z (1)
  • MartaKowalska (1)
  • MartaPij (1)
  • martines (20)
  • Martyna Woj (1)
  • Maryjestcool (2)
  • marysieńka (1)
  • Marzena Pająk (9)
  • marzenna (5)
  • Marzenna Przeorska (1)
  • matesko (16)
  • Mateusz (5)
  • Mateusz Pączek (1)
  • Mateusz95 (1)
  • maupeczki (1)
  • Maurycy (1)
  • Me Gusto (Super Krówka) (3)
  • Melanika (18)
  • Melisa (12)
  • mellowfruit (1)
  • MichalDabek (10)
  • Michalmarek (1)
  • Michał wrzosek (1)
  • mijo20 (1)
  • Mikołaj Bator (23)
  • minieko (2)
  • MintTaste (3)
  • miraga (1)
  • mohoyoga (33)
  • momisiak (1)
  • monamari (17)
  • Monika Dzięgielowska (1)
  • Monika Krzepczak (3)
  • Monika Lemko (5)
  • Monika Pietrzak (2)
  • Monika99977 (1)
  • MonikaB (5)
  • MP5423 (8)
  • My Chcemy Jeść (134)
  • My Little Food Safari (113)
  • mysza75 (3)
  • Na widelcu (300)
  • Nataszqnia (3)
  • Naticzka25 (5)
  • Natumi (6)
  • nielubiezmywania (9)
  • NieTruje (4)
  • nika123 (2)
  • Nikita (925)
  • noelka (9)
  • nothing4real (1)
  • Ola Juliet (1)
  • Ola Krajcir (3)
  • OldFriends (3)
  • Olika3 (7)
  • oostooo (1)
  • opuncja123 (125)
  • Pajurek (1)
  • Pasjonatka (1)
  • PATRYCJA (3)
  • Patrycja Jurkowska (3)
  • Patrycja Matecka (2)
  • Patty :) (2)
  • Paulaa (11)
  • Paulina Jasińska (40)
  • Paulina Zaborowska (1)
  • paulina2157 (813)
  • Paulinat3 (1)
  • Pawel Serek (1)
  • pawelp (4)
  • PawełS (1)
  • Perfect Earth (4)
  • Perma-Guard (5)
  • piecze się (1)
  • polinaz (5)
  • Potatontaz28 (1)
  • Primavera (3)
  • Primefrost (24)
  • PrzepisNaZdrowie (1)
  • PrzepisyMargaretki (104)
  • Purasana (1)
  • Rapunzel (10)
  • Rebeka (5)
  • Renata mama (1)
  • renatka1 (1)
  • Renixx (1995)
  • robakowlife.blogspot.com (4)
  • RobsonSpajder (9)
  • Róża98 (1)
  • Rybcia (1)
  • RysioPysio (9)
  • Sabina2223 (1)
  • siostraelwa (1)
  • Skorpiox (1)
  • skorskadietetyk (7)
  • Skoter (320)
  • slodkisentyment (2)
  • smaczliwka.pl (63)
  • smakujmy (321)
  • Stokrotka (743)
  • stopaa (111)
  • STOPKA (14)
  • Sulka. (1)
  • szpinakot (39)
  • Szybko Tanio Smacznie (168)
  • szydełko (5)
  • tasteMYways (2)
  • Teresabujak1985 (1)
  • TerraSana (14)
  • Tomaszek (2)
  • TomCook (7)
  • tulipan (74)
  • Turtle (2)
  • Tylko z Natury (314)
  • Urszula Kłos (1)
  • Vegannmuffins (13)
  • verkaa (1)
  • Vi Oszczanowska (1)
  • Vvioka (1)
  • w.pisarek (7)
  • Wafelek2601 (325)
  • wegeweda (256)
  • weroniq_bn (1)
  • Wiksaa (1)
  • wszędzie zielono (8)
  • xRobakx (1)
  • yourbetterchoice (1)
  • Z kuchnią na pieńku (7)
  • zapala221 (1)
  • Zdrowie na języku (883)
  • zdrowo_do_pracy (6)
  • Ze zdrowiem mi do smaku (5)
  • Ziarnista (1)
  • Zielenina (33)
  • ZielonaDieta (3)
  • Zielone Koktajle (683)
  • ziemjok (1)
  • Ziemowit Lemon (10)
  • Zimazima (2)
  • Zjemcie (2)
  • Zuzanna Wiśniewska (13)
  • zyjezebyjesc (163)
  • Życie na widelcu (8)
  • życie roślinne (3)
czytaj więcej na bioplanet