![Babka białkowa ze śliwkami suszonymi](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2016-03/7425-photo-main.jpg)
Babka białkowa ze śliwkami suszonymi
![](/cache/a32x32/files/users/33-avatar-735992636.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta, desery, pieczywo
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: gotuj w stylu eko, Wielkanoc
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, pszenica, nabiał krowi
Składniki:
Mąka pszenna Typ 550 - 1 szklanka
Białka jajek - 7 szt.
Cukier z Agawy Bio - 3/4 szklanki
Oliwa z oliwek extra Virgin Bio - 200 ml
proszek do pieczenia Bio - 1 łyżka
Cukier waniliowy Bio - 1 opakowanie
Śliwki suszone Bio - 1 opakowanie
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.