Crunchy granola
Kinga BajcarRodzaj posiłku: śniadanie
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: dla dzieci
Użyte składniki:
Zawiera: gluten, orzechy wszystkie, owies
Składniki:
Quinoa biała Bio - 1/2 szklanki
Krążki ananasa suszone Bio - 4 szt.
orzechy nerkowca Bio - 50 g
owoce goji Bio - 1/4 szklanki
żurawina suszona Bio - 1/4 szklanki
Syrop z Agawy Bio trochę
Dodatkowe informacje:
Płatki idealnie nadają się na śniadanie lub kolację, a nawet na podwieczorek. Są zdrowe i pożywne, a dodatkowo można zmieniać proporcję składników lub dodawać do musli inne składniki - takie jaki chcemy np suszone jabłka czy śliwki.Sposób przygotowania:
Krążki ananasa Bio, orzechy nerkowca oraz plastry kokosa siekamy na drobno.
Przesypujemy do dużej miski. Dodajemy pozostałe składniki i przestudzoną Quinoę Bio.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.