![Zupa z fasoli Mung](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-10/6477-photo-main.jpg)
Zupa z fasoli Mung
![](/cache/a32x32/files/users/33-avatar-735992636.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, jednogarnkowe
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: gotuj w stylu eko, na zimę (rozgrzewające)
Użyte składniki:
Zawiera: strączkowe
Składniki:
Marchew - 1 szt.
Pietruszka korzeń - 1 szt.
Seler - 50 g
Por - 50 g
Mleko kokosowe Bio - 100 g
Pieprz mielony Bio szczypta
Cebula - 1 szt.
Czosnek - 3 ząbki
Baoab sproszkowany Bio - 1 łyżeczka
Sposób przygotowania:
Następnego dnia zalać około 4 szklankami wody i gotować około 45 minut aż fasola zupełnie zmięknie.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.