![Panini bułki chlebowe](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2014-07/2241-photo-main.jpg)
Panini bułki chlebowe
![](/cache/a32x32/files/users/33-avatar-735992636.jpg)
Rodzaj posiłku: pieczywo, śniadanie
Kuchnia (region): włoska
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki:
Zawiera: gluten, nabiał, pszenica, nabiał krowi
Składniki:
Świeże drożdże - 10 g
Oliwa z oliwek Extra Virgin Bio - 25 ml
Mleko - 25 ml
Sól - 2 1/2 g
Cukier z Agawy Bio - 1 łyżeczka
* mąka chlebowa do podsypania - 100 g
Sposób przygotowania:
Mieszamy wszystko dokładnie i odstawiamy na 15 minut aby zaczyn troszkę podrósł.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.