![Panna Cotta z wodą różaną](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2016-01/6983-photo-main.jpg)
Panna Cotta z wodą różaną
![](/cache/a32x32/files/users/33-avatar-735992636.jpg)
Rodzaj posiłku: desery
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: nabiał, nabiał krowi
Składniki:
Woda różana Bio - 4 łyżki
Syrop z Agawy Bio - 3 łyżki
Cukier kokosowy Bio - 100 g
Agar Agar Bio - 4 łyżeczki
* opcjonalnie owoce lub konfitura
Sposób przygotowania:
Na samym końcu stopniowo cały czas mieszając dodajemy Agar Agar, tak aby nie powstały grudki.
Po upływie tego czasu przekładamy deser z miseczek na talerzyki do góry nogami i polewamy ulubionymi zmiksowanymi owocami ( u mnie mrożone truskawki z mlekiem kokosowym) lub domową konfiturą.
Smacznego :)
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.