Panna Cotta z wodą różaną
Kinga BajcarRodzaj posiłku: desery
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: nabiał, nabiał krowi
Składniki:
Woda różana Bio - 4 łyżki
Syrop z Agawy Bio - 3 łyżki
Cukier kokosowy Bio - 100 g
Agar Agar Bio - 4 łyżeczki
* opcjonalnie owoce lub konfitura
Sposób przygotowania:
Na samym końcu stopniowo cały czas mieszając dodajemy Agar Agar, tak aby nie powstały grudki.
Po upływie tego czasu przekładamy deser z miseczek na talerzyki do góry nogami i polewamy ulubionymi zmiksowanymi owocami ( u mnie mrożone truskawki z mlekiem kokosowym) lub domową konfiturą.
Smacznego :)
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.