Kurczak w mleku kokosowym Bio
Kinga BajcarRodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): międzynarodowa
Użyte składniki:
Zawiera: gluten, mięso, soja, pszenica, drób
Składniki:
Mleko kokosowe - 400 ml
Cebula - 1 szt.
Czosnek - 4 ząbki
Oliwa z oliwek extra Virgin Bio trochę
Kapusta włoska - 200 g
Sól szczypta
Pierz szczypta
Suszone oregano Bio trochę
Mąka ziemniaczana - 2 łyżki
Sposób przygotowania:
Podsmażamy delikatnie na patelni na oliwie z oliwek extra Virgin Bio.
Dusimy jeszcze przez kilka minut.
Doprawiamy do smaku sosem shoyu Bio, solą i pieprzem.
Podajemy posypane suszonym oregano Bio.
Takie danie idealnie pasuje do ryżu jaśminowego Bio bądź różnych kasz, ale jest równie dobre jako samodzielne danie.
Smacznego :)
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.