Kukułcze gniazda
Kinga BajcarRodzaj posiłku: danie główne, przystawki i przekąski
Kuchnia (region): czeska, międzynarodowa, polska
Zawiera: gluten, jajka, mięso, pszenica, wieprzowina
Składniki:
cebula - 1 szt.
czosnek - 3 ząbki
bułka tarta Bio - 1 szklanka
pieprz trochę
sól trochę
quinoa czerwona Bio - 1/2 szklanki
czerstwa bułka - 1 szt.
oregano suszone Bio trochę
świeża natka pietruszki trochę
oliwa z oliwek extra Virgin Bio butelka
Sposób przygotowania:
Mięso wieprzowe dajemy do miski, dodajemy odsączoną bułkę, posiekaną cebulę i czosnek, doprawiamy do smaku solą i pieprzem,wbijamy jedno jajko, możemy dodać odrobinę posiekanej natki pietruszki, suszonego oregano Bio.
Wszystko razem mieszamy.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.