Pasta kanapkowa z ciecierzycą.
Kinga BajcarRodzaj posiłku: lunchbox, przystawki i przekąski, śniadanie
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: ryby i owoce morza, wegetariańskie,
Zawiera: nabiał, jajka, strączkowe, nabiał krowi, ryba i owoce morza
Składniki:
Ser Biały półtłusty Bio - 150 g
Tuńczyk w sosie własnym Bio - 100 g
Szczypiorek świeży - 30 g
Jogurt naturalny - 2 łyżki
Sól trochę
Pieprz mielony Bio trochę
Sposób przygotowania:
Do tej masy dodajemy ser biały, tuńczyka, poszatkowany drobno szczypiorem, sól, pieprz i poszatkowane ugotowane jajka na twardo.
Dodajemy jogurt naturalny i doprawiamy do smaku - dokładnie mieszamy.
Całość przechowujemy w lodówce do kilku dni.
Smacznego :)
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.