Pasta z fasoli mung
Kinga BajcarRodzaj posiłku: przystawki i przekąski, śniadanie
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie,
Zawiera: strączkowe
Składniki:
Cebula - 1 szt.
Oliwa z oliwek extra Virgin Bio kilka kropel
Sól szczypta
Pieczarki - 3 szt.
natka pietruszki - 1/2 pęku
pieczywo chrupkie ryżowo-kukurydziane Bio bezglutenowe
Sposób przygotowania:
Cebulę kroimy na drobno, pieczarki również. Podsmażamy na patelni na oliwie z oliwek.
Gdy wszystko ładnie się zeszkli - blendujemy na jednolita masę.
Na koniec dodajemy natkę pietruszki i doprawiamy do smaku.Ponownie blendujemy.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.