![Pasta z fasoli mung](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-10/6479-photo-main.jpg)
Pasta z fasoli mung
![](/cache/a32x32/files/users/33-avatar-735992636.jpg)
Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski, śniadanie
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie,
Zawiera: strączkowe
Składniki:
Cebula - 1 szt.
Oliwa z oliwek extra Virgin Bio kilka kropel
Sól szczypta
Pieczarki - 3 szt.
natka pietruszki - 1/2 pęku
pieczywo chrupkie ryżowo-kukurydziane Bio bezglutenowe
Sposób przygotowania:
Cebulę kroimy na drobno, pieczarki również. Podsmażamy na patelni na oliwie z oliwek.
Gdy wszystko ładnie się zeszkli - blendujemy na jednolita masę.
Na koniec dodajemy natkę pietruszki i doprawiamy do smaku.Ponownie blendujemy.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.