![Pizza z mąki z konopii](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-12/6834-photo-main.jpg)
Pizza z mąki z konopii
![](/cache/a32x32/files/users/33-avatar-735992636.jpg)
Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski, zapiekanki
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki:
Zawiera: nabiał, drożdże, nabiał krowi
Składniki:
Drożdże instant Bio - 1 opakowanie
Woda ciepła - 1 szklanka
Sól - 1 łyżeczka
Sos pomidorowy passata Bio - 1 opakowanie
Pomidory - 2 szt.
Kapary w occie Bio trochę
Ser żółty trochę
* opcjonalnie wędlina wędzona domowa
Sposób przygotowania:
Odstawiamy do wyrośnięcia na pół godziny.
Ciasto smarujemy sosem pomidorowym.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.