![Trufle cytrynowe](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2016-02/7175-photo-main.jpg)
Trufle cytrynowe
![](/cache/a32x32/files/users/33-avatar-735992636.jpg)
Rodzaj posiłku: desery, lunchbox, przystawki i przekąski
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: orzechy wszystkie
Składniki:
Migdały całe Bio - 50 g
Dodatkowe informacje:
Przepis na lemon curd (krem cytrynowy domowy) na stronie gotujwstylueko.pl/przepisy/krem-cytrynowy-lemon-curdSposób przygotowania:
Następnie całość polewamy grykę ekspandowaną i mieszamy tak długo, aż gryka zacznie się lepić. Jeżeli gryka nie będzie chciała się lepić,możemy dodać jeszcze trochę kremu cytrynowego.
Odrobinę zwilżamy dłonie i lepimy małe kuleczki, które wkładamy do lodówki na godzinę.
Smacznego :)
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.